Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Toimetaja veerg Lasteaed Nr. 9/2007

Avame seekord kaks uut rubriiki – “Vahetame mõtteid” ja “Lasteaiast kooli”. Rubriigis “Vahetame mõtteid” saab iga lasteaiaõpetaja rääkida oma töökogemustest, mõtetest, mis murelikuks teevad ja ka rõõmudest seoses lasteaiatööga ja lastest üldse. Kuna meil on sõltumatu ajakiri, on oodatud kõik arvamused. Kui te ei soovi oma nime avaldada, võime seda muuta, et artiklist probleeme ei tekiks.
Rubriigis “Lasteaiast kooli” ootame teie mõtteid seoses laste koolisaatmisega, erivajadusega lastest, kes kooli lähevad, ootame psühholoogide, lapsevanemate ja ka algklassiõpetajate mõtteid. Samuti teie mälestusi esimesse klassi astumisest või oma esimesest õpetajast.

Olen arvamusel, et lasteaed on mängumaa ja selleks peab ta ka edaspidi jääma, kus õppimine toimub läbi mängu. Soovime selles rubriigis leida lahendusi, kuidas muuta lasteaiast kooliminek lapsele meeldivaks kogemuseks. Ükski laps ei peaks kooliminekut kartma. Kui laps loeb aeglaselt, ei tohiks see probleemiks olla. Küll iga asi tuleb omal ajal või natuke hiljem.
Ootame teie aktiivset kaasalöömist ja mõnusat vestlusringi.

Leave a Comment

15 + 8 =
Please leave these two fields as-is: