Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Nukulaat

19-20.juunini toimus Tallinnas Raekoja platsil Nukulaat. Väljas oli suur hulk toredaid nukke, nukukotte, mida laps seljakotina kasutada saab, käpiknukke, arhailisi, koduhõngulisi, rahvuslikus stiilis kootud nukke, kaltsunukke, nukke-kohvikannusoojendajaid, kauneid aplikatsiooniga kotte ja mitmeid kootud esemeid. Nukulaada korraldajaks oli Vene t. 7 asuv kauplus Rewill ja o/ü Rewillwõrk. Kunstnik ja nukumeister Ene Kivi demonstreeris omavalmistatud kotte ja nukukotte. Enamus nukulaadal väljapandud nukkudest olid tema valmistatud.Väljas oli ka teiste käsitöömeistrite toredaid nukke.

Ene Kivi rääkis, et on nukke teinud juba viis aastat. Kaks aastat on olnud E.Valteri teema, selle aja jooksul on tehtud palju Sipsikuid, mis on lastele väga armsad nukud. Sipsikuid ostetakse alati. See mõnus ja rõõmsanäoline kaltsunukk võidab kõigi laste südamed. Ostajaid ja uudistajaid jätkus. Nukulaat sai läbi, kuid kauplus ReWill ootab kõiki nukke ostma, kes laadale ei jõudnud.

Vaata Nukulaada pilte

Ülle Tõnumaa

Leave a Comment

13 + 8 =
Please leave these two fields as-is: