Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Toimetaja veerg Lasteaed Nr. 6/2006

Möödas on suve kõige lühem öö, jaanitulede tõrvalõhn hajunud, kuid suvi kestab. Kaunis Eestimaa suvi: lõokese sillerdus taevas, koera haukumine, puude kohin ja see imeline vaikus õhtu eel. Nüüd on hea olla inimene, mõtleb igaüks. On suvi, on puhkuste aeg ja ka ajakiri Lasteaed võtab puhkust. Meri kutsub, ootavad suvised laagrid, nende tegemistest-askeldustest räägime septembrikuus.


Olgem siis rahul ja rõõmsad meie lühikese, kuid üllatusrohke suve üle: kodumaised maasikad ja kenad suvituskohad kukeseente, roheliste puude, linnulaulu ja lilledega. Elame maal, kus on neli aastaaega, meile sobivad looduse ja aastaaegade rütmid, mis meile jõudu ja energiat annavad. Ja seda polegi vähe.

Üllatusterohket suve!

Leave a Comment

9 + 13 =
Please leave these two fields as-is: