Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lõbus sünnipäevatrall Tallinna Lepatriinu Lasteaias

Meie lasteaial oli 17. veebruaril 30. sünnipäev. Seoses selle toreda tähtpäevaga pakkusime lastele ja töötajatele rõõmurohkeid ja meeldejäävaid üritusi terveks nädalaks.

Esmaspäeval, 12. veebruaril sammusid meie lasteaia särasilmsed lapsed ja kogu personal ühises rongkäigus ümbruskonna tänavatel. Punaste lehvivate õhupallide ja rõõmsa meelega suutsime isegi päikese naeratama panna. Meie rongkäigule elasid kaasa pealtvaatajad tänavatel ja Lilleküla Gümnaasiumi õpilased. Rongkäigu päeva organiseerisid ja juhtisid meie lasteaia logopeed Aire Hansen ja õpetaja Kaidi Pugatšev.

Teisipäeval, 13. veebruaril trallitasid meie lasteaia lapsed Juku Mängumaal koos Pipi Pikksuka, Lepatriinu, Lastetaltsutajate, Lehmakese ja Südamekesega, keda mängisid meie lasteaia õpetajad. Lapsed otsisid pallimerest numbritega palle, hüppasid vigurhüppeid batuutidel, sõitsid autodega rallit, lasksid liumäest alla ja tantsisid koos Südamekesega.

Peale seda toredat, sportlikku üritust olid laste näod naerul ja põsed punased.Üllatuskülaline Jeti kinkis sünnipäevatralli lõpuks lastele kohukesed ja Lepatriinu šokolaadid. Sünnipäevatralli organiseeris ja juhtis meie lasteaia liikumisõpetaja Urve Kukk.

Kolmapäeval, 14 veebruaril toimus Nukuteatri. ühiskülastus Osa võtsid kõik meie lasteaia lapsed, õpetajad ja osaliselt ka lapsevanemad. Vaatasime etendust “Jussikese seitse sõpra”

15. veebruaril toimus meie lasteaia saalis lastele pidulik aktus. Kõik rühmad valmistasid koos õpetajatega hommikul küpsisetordid ja kujundasid nendest ühe pika tordi, mida söödi lõunal magustoiduks. Piduliku aktuse kõige tätsamaks osaks oli rühmade nimede välja kuulutamine. Meie lasteaias on 12 rühma ja kõik rühmad koos laste, lastevanemate ja personaliga mõtlesid endile ühe ilusa nime, mis lõpeb sõnaga “triinu”. Kõikide triinudega on linnakodanikel võimalus tutvuda kevadel Kristiine Linnaosa päevade raames, kui toimub meie lasteaias lahtiste uste päev. Ürituse hea kordamineku eest vastutas õpetaja Kaia Beres.

Reedel, 16. veebruaril toimus pidulik aktus meie personalile ja kutsutud külalistele. Esinesid lapsed, kes võtavad osa meie lasteaias tegutsevatest ringidest – džuudo, inglise keel, peotants, flöödiring. Väikese eeskavaga esinesid ka meie lasteaia laululinnud ja tantsijad. Piduliku aktuse eduka õnnestumise eest vastutas muusikaõpetaja Liia Hammer.

Loodame, et sünnipäevaüritused sujusid kenasti ja kõigile jäi sellest nädalast meeldiv mälestus.

Täname kõiki toetajaid: Tallinna Haridusamet, Tallinna Lõuna Politsei, AS Balbiino, AS Valio Baltic, AS Paljassaare Kalatööstus.

Helle Küttis
Tallinna Lepatriinu Lasteaia vanempedagoog

Leave a Comment

14 + 13 =
Please leave these two fields as-is: