Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Ettevaatust! Näitus!

26. märtsist – 23. maini 2008 on Eesti Tervishoiu Muuseumis (Lai 28/30, Tallinn) kõigil huvilistel võimalik tutvuda liiklusohutus ja -kasvatusalase ekspositsiooniga.

Näitusel on väljapanek mitmesugustest õppematerjalidest, vanimad eksponaadid pärinevad 30-ndatest aastatest Eesti Ajaloomuuseumi kogudest.

Üleval on temaatilised plakatid, voldikud, õpikud, ajakirjad, kleebised, fotod, lauamängud ning erinevad liiklusohutusvahendid  helkuritest- kiivritest kuni lipukeste ja kinnasteni.Saab näha liiklusohutuse-alaseid õppefilme, samuti on lastel võimalus mängida liiklusmänge ning käelise tegevuse kaudu kinnistada oma liiklusteadmisi. Kord nädalas toimub muuseumi-tund kooliõpilastele koostöös Põhja Politseiprefektuuri konstaablitega (eelregistreerimine telefonil 6411 732).

Kuna liikluskasvatus on nii lasteaedade kui koolide õppekavas kohustuslik teema, siis on õppekäigu  raames hea võimalus liigelda näitusele, tutvuda väljapanekuga ning õppida seeläbi ohutut liiklemist.

Leave a Comment

12 + 9 =
Please leave these two fields as-is: