Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tartu Mänguasjamuuseumis on avatud uus näitus „Lähme loomaaeda!”

Tartu Mänguasjamuuseumi Sõprade Seltsi ning Tallinna Loomaaia Sõprade Seltsi koostööna sündinud näitusel on eksponeeritud Tallinna Loomaaia peaveterinaararsti Maaja Kitsingu fotod loomaaia elanikest ning mänguloomad mänguasjamuuseumi kogudest.

Tartu Mänguasjamuuseumi Sõprade Selts soovitab: kui muuseumis näitusel käidud, sõitke ka päriselt loomaaeda uudistama, mis värvi on tiigrite triibud ning kas märtsis sündinud merikotka tibu paistab juba pesapõhjast välja!
Näitust saab vaadata muuseumi galeriis ning see jääb avatuks suve lõpuni.

Tallinna Loomaaed asub Tallinnas aadressil Paldiski mnt. 145/ Ehitajate tee 150. Alates 26. aprillist kehtivad taas suvised lahtiolekuajad: kassad on avatud iga päev kell 9-19, loomaaias võib viibida kuni kaks tundi pärast kassade sulgemist.

Tartu Mänguasjamuuseum asub Tartus aadressil Lutsu 8 ja on avatud kolmapäevast pühapäevani kell 11-18. Muuseumis saab näha püsiekspositsiooni vanadest nukkudest ja mänguasjadest läbi aegade, väljapanekuid filmi- ja teatrinukkudest ning külastada laste mängutuba.
Teave telefonil 7461 777 ja www.mm.ee

Leave a Comment

4 + 9 =
Please leave these two fields as-is: