Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Kullo Lastegaleriis avati kaks uut näitust

Kullo Lastegaleriis avati täna kaks Eesti Kunstiakadeemia klaasikunsti osakonna näitust “Ajatuse jälgedel” ja “Portreteerides ….”.

Magistrantide Piret Ellamaa, Kaie Irvali ja Jelena Kapparova väljapanek püüab minna mööda jälgi, mis viivad ajatuse poole.Helen Ankudinova, Kairit Aron, Birgit Pählapuu ja Raili Velt portreteerivad erinevaid olendeid, kellest igaüks omamoodi väljendab klaasreljeefis kujutatuna tänase maailma nähtusi või valupunkte.

Samas esitatud lihvitud klaasobjektide galerii toob esile erinevaid tahke klaasist kui kõnekast väljendusvahendist. Helen Ankudinova, Kairit Aroni, Birgit Pählapuu ja Raili Velti optikast lähtuvaid klaasobjekte saab näha 12. maini, misjärel need vahetab välja kollektsioon klaasskulptuure Sandra Allemannilt, Eva-Maria Murelilt, Margaret Skatškolt, Karin Tiislerilt, Ružena Vakulenkolt ja Helen Venderilt.

Näitused jäävad avatuks 17. maini.

Kullo Lastegalerii Tallinna Vanalinnas Kuninga tn 6 on avatud teisipäevast laupäevani kell 10-18

Rohkem infot www.kullo.ee

Leave a Comment

9 + 2 =
Please leave these two fields as-is: