Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Pikimate lasteaiajärjekordadega maadlevad Viimsi ja Tallinn

Esmaspäeval plaanib rahvastikuminister Urve Palo tutvustada laste päevahoiu olukorra uuringu tulemusi, millest selgub, kus on pikimad lasteaiajärjekorrad, kirjutab Eesti Päevaleht.

Rahvastikuministri büroo pressinõunik Olga Šlõk edastas need viis omavalitsust, kus järjekorrad on praeguse seisuga pikimad. Peale Tallinna linna ja Viimsi valla on lasteaiakohtade krooniline puudus ka Harku vallas. Väljaspool Harjumaad on lasteaiakohtadest suurim puudus Tartu linnas ja Jõhvi vallas.

Rahvastikuminister Urve Palo rääkis kolmapäevases riigikogu infotunnis, et 40% kohalikes omavalitsustes on lasteaiajärjekorrad. “Viimsis on järjekorras 1000 last, Tallinna linnas 500 last, Tartu linnas 240 jne,” lisas Palo.

Refereeritud artikli täistekst Eesti Päevalehe veebilehel

Leave a Comment

13 + 6 =
Please leave these two fields as-is: