Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Naisliit: perede arvelt ei tohi kokku hoida

Emadepäeval Estonia kontserdisaalis peetud kõnes toetas Eesti Naisliidu esinaine Siiri Oviir Postimehe ajakirjaniku algatust kuulutada mõni järgnev aasta Eestis Ema Aastaks ning hoiatas tagajärgede eest, mis võivad tuleneda otsustest hoida majanduslanguse ajal kokku perepoliitika arvel, kirjutab Postimees Online.

Siiri Oviiri sõnu on selle kahekümne aastaga, kui Eestis hakati taas avalikult tähistama emadepäeva, suhtumine emadesse riiklikul tasandil paljugi muutunud.

“Kui 1988.aastal mõisteti perepoliitikat suuresti vaid sündimise suurendamise võtmes, siis nüüd on Eesti perepoliitika eesmärgiks lastele ja lastega peredele parima võimaliku elukvaliteedi ning turvalise elukeskkonna tagamine,” ütles oma kõnes Eesti Naisliidu esinaine.

Refereeritud artikli täistekst Postimees Online veebilehel

Leave a Comment

9 + 3 =
Please leave these two fields as-is: