Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tartu Annikese lasteaed saab ühe rühma juurde

Tartu Annikese lasteaias remonditakse ära üks rühmakompleks, mille alla kuulub mänguruum, garderoob, WC ja koristusvahendite ruum. Selle tulemusena on võimalik lasteaias avada uus rühm, kuhu mahub kuni 20 last. Töid teostab riigihanke võitja JB Ehituse AS hinnaga 587 392 krooni.

Samuti vahetatakse välja lasteaia seni välja vahetamata aknad, töid teostab AS Glaskek Tartu, kes vahetas möödunud aastal välja ka lasteaia olemasolevad uued aknad. Tööde hind on 267 728 krooni, selle eest vahetatakse ära 41 akent, paigaldatakse uued aknalauad ja veeplekid ning teostatakse viimistlustööd.

Kuna tööd osutusid planeeritust soodsamaks, saab rühmakompleksi remondist ülejääva raha eest välja vahetada ka lasteaia amortiseerunud radiaatorid.

Leave a Comment

8 + 10 =
Please leave these two fields as-is: