Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tartu Mänguasjamuuseumi sünnipäevapidu

Laupäeval, 31. mail kell 11-15 tähistab Tartu Mänguasjamuuseum oma 14.sünnipäeva pereüritusega VANADE MÄNGUDE PÄEV.  Kõik suured ja väikesed muuseumisõbrad on oodatud meiega koos mängimisest rõõmu tundma!

Sünnipäevapidu saab hoo sisse kell 11 hommikul, muuseumi hoovil avatakse kurnimängurada, veeretatakse võrusid, proovitakse karkudel kõndimist ja õpitakse liisusalme. Kell 12 algab muuseumi mängutoas teatrietendus Tuhkatriinu, mille esitavad lasteaia Väike Pauliine lapsed. Kell 13 alustab tööd kübarate ja mütside õpituba- väikestele preilidele õpetatakse rooside valmistamist, härrasmehed võivad kinnitada kübarale sule.  Kogu päeva keerleb õnneloosiratas, saab mängida ennustamismänge ning teha muud toredat.

Sünnipäevalisi ootab magus tort ja limonaad!

Sissepääs kõigile prii.

Tartu Mänguasjamuuseum asub aadressil Lutsu 8 ja on avatud kolmapäevast pühapäevani kell 11-18. Muuseumis saab näha püsiekspositsiooni vanadest nukkudest ja mänguasjadest läbi aegade, väljapanekuid filmi- ja teatrinukkudest ning külastada laste mängutuba. Teave telefonil 746 1 777 ja www.mm.ee

Leave a Comment

6 + 12 =
Please leave these two fields as-is: