Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lastekaitsepäeval avatakse Hirvepargi elurajooni mänguväljak

Pühapäeval, 1. juunil kell 13 avatakse laste peoga Hirvepargi elurajooni mänguväljak, kus on lisaks traditsioonilistele kiikedele ja liumäele originaalne atraktsioon, kaheksa-aastase Pärnu poisi Aadroni kavandatud mängukindlus.

„Mänguväljak rõõmustab kõiki siinseid lapsi ja lapsevanemaid – enam ei ole vaja minna lapsega kodust kaugele tegevust otsima. Jääme huviga ootama suurematele lastele mõeldud väljaku valmimist 2009. aastal,“ ütles Sauga vallavanem Vello Tiidermann.

Hirvepargi mänguväljaku avamisele 1. juunil kell 13 on oodatud kõik lastega pered. Lastele korraldab mängulist tegevust Endla teatri näitleja Lauri Kare Laos. Alates kella 14-st on võimalik tutvuda Hirvepargi elumajade uute korteritega.

Mänguväljaku avamisele on kutsutud ka mängukindluse ideekavandi autor, kaheksa-aastane Aadron Raudsepp koos perega. Mänguväljaku ideekonkursile laekus kokku ligi 70 tööd.

”Konkursile esitatud töödest saaks kokku panna kümneid vahvaid mänguväljakuid. Võidutöö kasuks rääkis võimalus idee reaalselt teostada, mitmetasapinnalisus ning laste jaoks turvaline konstruktsioon,” ütles ideekonkursi žürii liige Liisi Holter A&A Kinnisvarast.

Hirvepargi elurajooni rajatud kuni seitsmeaastastele lastele mõeldud mänguväljaku ehitas valmis OÜ Tiptiptap.

Leave a Comment

9 + 14 =
Please leave these two fields as-is: