Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tartu Kaubamaja laste mänguväljak uues kuues

Homme, 1. juunil taasavatakse Küüni tänaval uute atraktsioonide ja turvaliste kummimattidega varustatud Tartu Kaubamaja laste mänguväljak. 1000 m2 mänguplats on valminud Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ ja Tartu Linnavalitsuse koostöös ning läks maksma 228 tuhat krooni.

Tartu Kaubamaja turunduskontseptsioonis on eriti suurt rõhku pööratud just lastega seotud ürituste toetamisele, rääkis Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ tegevjuht Ave Jürimäe. Soovime, et lapsed meie mänguväljakul endiselt edasi mängiksid ning seetõttu tuli platsi uuendada ja turvalisemaks muuta. Ootame lapsi sinna koos vanematega lustima ja uusi sõpru leidma.

Lisaks olemasolevate atraktsioonide renoveerimisele on platsile paigaldatud vastupidav väikelaste istmetega kiik, väikelaste liumägi, 3 kiikpinki ning uus piirdeaed. Kõiki atraktsioone ümbritsevad turvamatid tagavad pehme kukkumise, ei tolma ning aitavad laste riided puhtana hoida.

Tartu linna kõrge sündivus paneb aina enam mõtlema investeerimisele laste vaba aja veetmise võimalustesse, räägib Tartu abilinnapea Jüri Sasi.
Mänguväljak arendab samaaegselt laste sportlikkust, tähelepanuvõimet kui ka suhtlemisoskusi. See on üks tänuväärne investeering eelkõige Tartu linna laste arengusse.

Tartu Kaubamaja mänguplatsi plusspunktideks on Jüri Sasi sõnul hea asukoht kesklinnas ning lastesõbralikkus. Mänguväljak on üks hea kommunikeerumise koht otse südalinnas, kus lapsed saavad uusi sõpru leida ning ka vanemad omavahel suhelda, sõnas Sasi. Mänguväljakul leiavad tegevust lapsed esimestest eluaastatest kuni teismeeani.

Atraktsioonid ning turvamatid paigaldas mänguplatsile Vivocard Plus OÜ, kellel on taoliste mängu- ja spordiväljakute rajamisel 10-aastane kogemus.
Uudsed turvamatid on kinnitatud erinevate rahvusvaheliste sertifikaatidega, on laste- ja keskkonnasõbralikud ning valmistatud spetsiaalsest taaskasutatavast kummisegust.

Leave a Comment

10 + 4 =
Please leave these two fields as-is: