Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Loodushoid algab lasteaiast

Linna rahastatav keskkonnahariduskeskus Lehola aitab lasteaedadel kasvatada loodushoidlikke ilmakodanikke nii vastavate käpiknukkude kui ka õppelaegastega, kirjutab ajaleht Pealinn.

Lehola keskus, mis töötab samanimelises lasteaias ja mida finantseerib linn, aitab Tallinna lasteaedades keskkonnateadlikkuse kasvatust arendada. Ümbritseva keskkonna all ei mõista nad aga põrmugi ainult ökoloogiat ja tänaval puhtuse hoidmist, vaid kogu maailma.

Keskuses on rikkalik omalaadne keskkonnaalane materjalikogu – seal on nii käpiknukke, teatmeteoseid, tabeleid, mikroskoope kui ka filme. Üks huvitavam asi, mida Lehola lasteaedadele pakub, on näiteks temaatilised laekad ehk materjalikogumikud, mida lasteaed saab nädalaks kasutada võtta.

Refereeritud artikli täistekst ajalehe Pealinn veebilehel

Leave a Comment

12 + 12 =
Please leave these two fields as-is: