Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lasteaednikud tutvustasid kolleegidele oma uurimustöid

Kuressaare 1. lasteaias said kokku lasteaiaõpetajad, et tutvustada üksteisele oma koolilõputöid. Kolleegidele jagasid teadmisi Kuressaare 1. lasteaia, Ida-Niidu, Kärla ja Salme päevakodu pedagoogid, kirjutab Oma Saar. Päeva motoks oli “Tarkus tarviline vara, õpi hoolega!”

“Lasteaiaõpetajad on agarad õppijad ja kooli lõputööde raames uuritakse palju oma eriala puudutavaid valdkondi. Võimalusi oma uurimustöid tutvustada teistele sama eriala inimestele üle maakonna, ei ole,” tutvustas Külli Poom ürituse ideed.

Poomi sõnul olid kõik ettekanded põnevad ja harivad. Nii näiteks rääkis 1. lasteaia pedagoog Kai Jürlau Kuressaare linna lasteaedade ajaloost, tema kolleeg Kristina Männik võrdles meeskonnatööd Hea Alguse ja tavalasteaias.

Refereeritud artikli täistekst ajalehe Oma Saar veebilehel

Leave a Comment

3 + 5 =
Please leave these two fields as-is: