Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Juunikuu toimetaja veerg

PiltJuunikuu, suve algus. Ilm on mõnusalt soe, isegi vihmasagar jõudis meid üllatada.

Lasteaiad lähevad suvepuhkusele. Kõik mõtlevad, kuidas puhkust parimal viisil ära kasutada. Õpetajad vajavad midagi hingele, kehale ja vaimule. Lapsed ootavad ärakuulamist ja koostegutsemist. Nüüd ehk on isal-emal rohkem aega.

Mets ja meri ootavad puhkajaid. Raamatud kutsuvad lugema. Õues kohisevad vahtrapuud, kased sahisevad, aedades levib meeldiv grillimise lõhn.

On aeg mured maha panna, võtta jalgratas, sõita pisut ringi kaunis Eestimaa suves. Tuleb leida hetki ka iseeenda jaoks. Ennast peab armastama, sest sa oled ainuke. On aeg nautida värskelt niidetud rohu lõhna, käia paljajalu murul, kogeda midagi erilist.

Kaunist suve!

Ülle Tõnumaa

Leave a Comment

11 + 10 =
Please leave these two fields as-is: