Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lümanda vald hakkab lasteaiale juhatajat otsima

Lümanda vallavalitsus kuulutab lähiajal lasteaia juhataja kohale konkursi, sest täna saab läbi senise juhataja tööleping ning kuna ta ei vasta koolieelse lasteasutuse juhataja kvalifikatsiooni nõuetele, ei muutu tema leping tähtajatuks, kirjutab Oma Saar.

Lümanda vallavanem Tarmo Pikner ütles Oma Saarele, et vallavalitsus koguneb reedel ning siis arutatakse konkursi korraldamist. “Tõenäoliselt ikka konkurss tuleb,” kinnitas Pikner.

Saare maavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna peaspetsialist Kristi Oll ütles, et seniks kuni vald konkursi välja kuulutab, võib tööle määrata ajutise juhataja. “Ega lasteaed juhatajata ei jää,” märkis ta.

Refereeritud artikli täistekst ajalehe Oma Saar veebilehel

Leave a Comment

7 + 7 =
Please leave these two fields as-is: