Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Pärnu mänguväljakuid kimbutavad eluheidikud ja teismelised

Suurima asotsiaalimurega on Pärnus Noortepark, mis asub Tallinna maantee ristmiku vahetus läheduses Ülejõe Säästumarketi taga, kus park ja sealne mänguväljak on kurikuulsad kodutute arvukuse poolest, kirjutab Pärnu Postimees.

Noortepargi klientuuriga on hädas nii lapsevanemad kui ka pargiäärne Ülejõe lasteaed, mille päevakavva kuulub paratamatult eluheidikutega jagelemine. Juhataja Silje Oruvee jutu järgi on neil olnud asotsiaalidega kogu aeg probleeme, sest sealne park on väga populaarne koht, kuhu tullakse kokku lähedalt ja kaugelt.

“Varem, kui meil olid aias paviljonid, meeldis neile nende taga end kergendamas käia või seal ööbida,” rääkis Oruvee.

Oruvee sõnutsi on politsei Noortepargis tihe külaline, kuid püsivat mõju sellel ei ole. Püsivat lahendust ei osanud ta probleemile pakkuda ja lootis, et linnavalitsus ehk võtab pargi olukorra tõsisemalt käsile.

Refereeritud artikli täistekst Pärnu Postimehe veebilehel

Leave a Comment

11 + 12 =
Please leave these two fields as-is: