Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Õun asendab menüüs vorsti

Koolides tervislikku toitumist soodustav ja uuest kooliaastast kehtima hakkav määrus sätestab, et viinerit ja vorsti võib anda koolides ja lasteaedades nüüdsest vaid korra kuus, kirjutab Oma Saar.

Kuressaare 7. lastepäevakodu kokkade jaoks läheb kõik vanaviisi edasi, kuna enam-vähem samadel alustel, kui näeb ette uus määrus, on toitlustada püütud ka siiamaani. Siiski tunnistas lasteaia kokk Marvi Aksalu, et määruse koostaja on mõnede toiduainete hindade osas olnud ebakompetentne, viidates samuti puuviljade ostmise nõudele.

Lastepäevakodu direktori Helle Karu sõnul on nende lasteaias proovitud pakkuda just pigem koduseid toite, kuna erinevate poolfabrikaatide tarbimine suureneb kodudes pidevalt. Rahaliselt loodetakse 7. lastepäevakodus hakkama saada.

Refereeritud artikli täistekst ajalehe Oma Saar veebilehel

Leave a Comment

5 + 7 =
Please leave these two fields as-is: