Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

“Voolitud fantaasiad” Resa Tiitsmaa

Voolitud fantaasiadHea lasteaednik! Saara kirjastusel on rõõm teatada, et ilmunud on uus tore raamat “Voolitud fantaasiad”.

Traditsionilise keraamika põhimaterjaliks on savi. Paljudel voolimishuvilistel ei ole aga võimalik spetsiaalset põletusahju kasutada. Selles raamatus on kasutatud kaasaegseid voolimismaterjale, millega saab toimetada tavatingimustes ning millest saab koolis, lasteaias või kodus hõlpsasti voolida. Fimo, cernit ja teised analoogsed voolimismassid on mõnusad materjalid.

Nendega töötamine pakub kindlasti loomisõõmu väga erinevas vanuses voolijatele. Raamatu abiga saab valmistada ehteid, nukke, pisikesi kujukesi ja väikesi toredaid lisandeid. Lisaks voolimisele saab kasutada ka oma teisi lemmiktehnikaid ja neid koos voolituga tervikuks ühendada.

Raamatu autor on nukukunstnik Resa Tiitsmaa, kes oma ateljees juhendab ka laste loomestuudiot.

Rõõmsat voolimist nii suurele, kui väikesele!

Väljaandja Saara Kirjastus www.saara.ee

Leave a Comment

7 + 8 =
Please leave these two fields as-is: