Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Paide uue lasteaia ehitusleping sai allkirjad

Teisipäeval allkirjastati SA Paide Halduse ja Wolmreks ehituse vahel ehitusleping Paide uue lasteaia ehituseks. 28,3 miljonit krooni maksma minev lasteaed peaks valmima järgmise aasta juunis, teatas Paide linnavalitsus.

SA Paide Halduse juhataja Andrus Tulli sõnul on ehitaja ehitustöödega algust lubanud teha oktoobris ning 2009. aasta  juunis peaks Paide ühisgümnaasiumi kõrvale kerkima kaasaegselt sisustatud ning kõigile tingimustele vastav 114kohaline lasteaiahoone.

Juulis kinnitas Vabariigi valitsus ka toetuse Paide linna esitatud projektitaotlusele uue lasteaia ehituseks, mille kohaselt finantseeritakse lasteaia ehitust 50% ulatuses kuni 20 miljoni kroonises summas. Lasteaiahoone ehitusmaksumus 28,3 miljonit krooni ei ole aga lasteaia rajamise lõplik summa, sellele tuleb veel lisaks lasteaia sisustuse ja mööbli soetamine ning õueala rajamine.

Leave a Comment

2 + 4 =
Please leave these two fields as-is: