Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Haabersti lasteaialapsed saavad tasuta uisutada

Haabersti Linnaosa Valitsus koostöös Premia Jäähalli ja Haridusametiga võimaldavad Haabersti lasteaialastel käia kahel nädalal teisipäeviti ja kolmapäeviti tasuta uisutamas.

Haabersti linnaosa vanema Viktor Vassiljevi sõnul on projekti eesmärgiks tutvustada lasteaedade vanemate rühmade lastele kvaliteetsetes tingimustes talispordiala nagu uisutamine ja anda neile uisutamise algõpe, soodustades nii laste kehalist aktiivsust ja propageerides tervislikke eluviise.

Lapsed viiakse kohale turvaliselt bussiga. Projekt kaasab umbes 240 lasteaialast 5 Haabersti lasteaiast ja 30 saatvat lasteaiaõpetajat ja -töötajat. Kevadel toimunud prooviprojekt näitas, et lastel on uisutamise vastu suur huvi.

Lapsed viiakse lasteaiast jäähalli ja tagasi spetsiaalse tellitud bussiga ja tasuta. Uiskude laenutamine on lastele ja nende saatjatele samuti tasuta.

Leave a Comment

11 + 6 =
Please leave these two fields as-is: