Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lasteaed ehitatakse naftasohu

Viimsi Lasteaed-Algkooli ehitusplatsil töötajad leidsid nafta. Kuid “must kuld” või pigem selle saadused, ei pritsinud maa seest, vaid tilkus NSVL-i armee mahajäetud kütusetsisternide alt, vahendab Õhtuleht venekeelset nädalalehte Den za Dnjom.

Tänu sügisesele vihmasele ilmale tekitas 17. oktoobril must ja haisev vedelik ehitusplatsil tõelise naftasoo. Karulaugu Kinnisvara OÜ (mille valduses kõne all olev objekt on aastast 2004) juhatuse esimees Vahur Kaska ei osanud täpselt vastata, kui palju naftasaadusi on ehitajad kokkuvõttes avastanud.

Hetkel üritatakse eritehnika abil, mille hulgas on vähemalt viis ekskavaatorit, rajada drenaažisüsteemi territooriumi kuivatamiseks. Ehitajad plaanivad tõsta ka maapinna taset, selleks et vältida uute majade üleujutamist.

Refereeritud artikli täistekst Õhtulehe veebilehel

Leave a Comment

9 + 6 =
Please leave these two fields as-is: