Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Perekeskus Sina ja Mina pakub nüüdsest ka venekeelset nõustamist!

Perekeskus Sina ja Mina teatab, et nüüdsest on internetinõustamine kättesaadav ka vene keeles. Anonüümses foorumikeskkonnas saab nõu küsida psühholoogidelt ja perenõustajatelt. Nõustamine on kõigile tasuta.
Eestikeelne perefoorum on alates 2004. aastast aidanud sadu inimesi ja tõestanud end efektiivse esmase nõustamise kohana.  Sõbralikus õhkkonnas on võimalik arutada probleemide üle üheksa alateema all. 
Foorum aitab:
– Kui lapse käitumine valmistab muret.
– Kui koolis või lasteaias tekivad probleemid.
– Kui näib, et elukaaslasega hakkab teineteisemõistmine kaduma.
– Kui tahaks paremini ühist keelt leida oma vanematega.
– Kui töösuhted valmistavad peavalu või töökaotuse järel tundub kõik nii mõttetu.
– Kui mure närib hinges, aga ei teagi täpselt, kas oleks vaja spetsialisti juurde pöörduda.

Perekeskus Sina ja Mina on loodud 2004. aastal eesmärgiga toetada lapsevanemaid, et lastest kasvaksid loovad, iseseisvad ja vastutusvõimelised inimesed, kelle kaudu muutub tolerantsemaks ning loovamaks ühiskond tervikuna. Keskuse  põhitegevuseks on lapsevanemate suhtlemisoskuste arendamise koolitused (Gordoni perekool). Samuti toetatakse läbi kursuste õpetajaid ja teisi peredega töötavaid spetsialiste.
Venekeelne foorum saab teoks tänu projektile „Terve, turvaline ja tasakaalustatud kodanikuühiskond saab alguse perekonnast“ Antud projekti toetab Vabaühenduste fond, mida rahastavad Norra, Islandi ja Liechtenstein Avatud Eesti Fondi vahendusel.
Foorum asub www.sinamina.ee/ru

Leave a Comment

14 + 15 =
Please leave these two fields as-is: