Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lugemsirõõmu kõigile-heategevuskampaania vaegnägijate laste toetuseks

Eesti Päevaleht ja Solaris korraladavd 26.-29. sugustini 2010 heategevusliku raamatumüügi, mille kasumist 50% läheb Eesti Nägemispuuetega Laste Vanemate Liidule. Meie eesmärgiks on vaegnägijatele lastele lugemis- ja õppimise abivahendite soetamise toetamine.

Solarise keskuse 2. korrusel toimub Eesti Päevalehe raamatukirjastuse müük 26.-29. augustini, igal päeval kell 10-19. Valikus on üle 60 nimetuse soodsaid raamatuid, mille hinnad algavad 10-st kroonist. Palju põnevat on nii lastele, noortele kui ka täiskasvanud lugemishuvilistele.

Heategevuslik raamatumüük saab toimuma tänu koostööle Solarise keskusega, kes meie üritust toetab tasuta toimumiskoha ja omapoolse reklaamipanusega. Eesti Päevalehe raamatukirjastus pakub omalt poolt nii uusi kui ka pisut vanemaid raamatuid erinevatele vanuserühmadele lugemishuvilistele soodsa hinnaga ning annab saadud kasumist 50% Eesti Nägemispuuetega Laste Vanemate Liidule. Loodame, et meie ettevõtmist saadab edu ning saame vaegnägijaid lapsi toetada vajalike lugemisvahendite, olgu selleks siis suurendusklaaside ja arvutiluupide, lugemistelerite, punktkirjakuvarite või punktkirja kirjutusmasinate soetamisel.

Eesti Nägemispuuetega Laste Vanemate Liit (ENLVL) on mittetulundusühing, mis ühendab nägemispuudega laste vanemaid, hooldajaid ja nende toetajaid. Liit ei piirdu vaid Tallinnaga, nimekirja kuulub inimesi ka Harjumaalt, Raplamaalt, Võrumaalt ja Põlvamaalt.

Liidu eesmärk on kaasa aidata nägemispuudega laste ja nende perekondade probleemide väljaselgitamisele, avalikustamisele ning lahendamisele, samuti laste integreerumisele ühiskonda, neile võrdsete võimaluste tagamisele osavõtuks täisväärtuslikust elust.

Eesti Nägemispuuetega Laste Vanemate Liit asutati 08. aprillil 1997 Tallinnas.

Eesti Päevalehe raamatukirjastus

Vallo Kalvik / raamatukirjastuse juhi kt

Kõnetraat 680 4535

vallo.kalvik@epl.ee

Kristiina Susi / raamatukirjastuse turunduse- ja otsemüügi projektijuht

Kõnetraat 680 4404

Kristiina.susi@epl.ee

Pressiteate koostas

Merle Kamarik / raamatukirjastuse projektijuht

Merle.kamarik@epl.ee

Leave a Comment

2 + 6 =
Please leave these two fields as-is: