Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Septembrikuu tegemised Loo lasteaias

DSC_0094-1280x7681-150x150Liikluspäev

Lasteaia liikluspäev toimus 15.septembril, mil tuli külla Lõvi Leo. Eesmärgiks oli anda lastele praktilisi teadmisi ohutust liiklemisest teedel ja tänavatel nii jalgsi kui jalgrattaga. Eriti pöörasime tähelepanu kiivri kasutamisele jalgrattasõidul.  Liiklusnädala raames olid  õpetajad  jõudnud  rühmades  põhjalikult turvalisest liiklemisest rääkida. Lapsed said  Lõvi Leole oma teadmisi näidata ja küsimustele õigeid vastuseid anda.

Päästeameti koolitus ”Nublu aitab”.

21.septembril osalesid Päikeselaste ja Sipsiku rühma 6-7a. lapsed projekti “Nublu aitab”  teoreetilisel õppusel. DSC_0241 [1280x768]Koolieelikud said teadmisi tulekahju tekkepõhjuste, suitsuanduri tähtsuse, evakuatsiooni ning häirekeskusesse helistamise kohta. Hiljem tutvuti õues põneva päästeautoga.

Südamepäev.

Südamepäeval pakkusime liikumisrõõmu kõikidele rühmadele. Õue oli üles seatud seiklusrada 10 erineva tegevuskohaga. Mudilastel tuli ronida mööda köisredelit, lennutada lendavaid taldrikuid, visata kotte märklaua pihta, juhtida palle mööda  torurenni jne. Enim tekitas lastes elevust tasakaalulabürint.

Näitus “Sügisannid muinasjuturüüs”.

DSC_0263-1280x7681-150x150Väljapanek pakkus uudistajatele palju fantaasiaelamusi. Seal võis leida erilise kujuga köögivilju, hiigelsuuri  mitmeharulisi kaalikaid, hiiri meenutavaid kartuleid jpm. Paljud lapsed olid koos vanematega meisterdanud sügisandidest rõõmupakkuvaid eksponaate. Nii kohtasime seal sibulapoissi, Rapuntslit, sajajalgset, kolme põrsakest ja mitut kõrvitsatõlda.

Täname kõiki lapsevanemaid, kes agaralt  kaasa lõid!

Liikumisõpetaja Kaire Paavel Loo lasteaiast Pääsupesa

DSC_0459-1280x7681-150x150

Leave a Comment

12 + 2 =
Please leave these two fields as-is: