Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Muusikaõpetaja Ruth Siilak!

MUUDETUD_DSC_0009_OKTallinna Kivila Lasteaial on peale jõulupidude ees veel üks tore sündmus. Muusikaõpetajal, Ruth Siilakul on juubel ja juba 60! Alates maja avamisest kuni tänase päevani on ta olnud meie maja helide maailma võlur ja kunstnik.

Laste jaoks on Ruth olnud õpetaja, kes õpetab väga ilusaid laule. Tantsude seadmisel annab ta lastele võimaluse näidata inspiratsiooni ja loovust. Teatrietenduste ja lavastuste kirjutamisel on Ruthi jaoks kõige tähtsam loomulikkus ja lihtsus. Samas läheneb ta olukordadele konkreetselt ja nõudlikult. Ükski õpetaja ei pea muretsema, kas Ruth on nõus peokava muutma või hoopis ise keegi tegelane olema. Ta on paindlik ja leplik. Kõige olulisemaks on, et tegijad tunneksid rõõmu ja vaatajad naudiksid tõelist kunsti. Kuna Ruthil on väga hea kunstioskus, suudab ta lihtsate võtete ja loomulikkusega kaunistada saali kõikideks sündmusteks. Tema tegemisi võib iseloomustada sõnadega : sõbralik, heatahtlik, täpne ja kohusetundlik.
Töökaaslaste jaoks on Ruth alati olemas. Kui vaja, lohutab, kui vaja abistab, mitte kunagi ei murra ta antud lubadust. Olles kolleegidega aus ja otsekohene, oskab ta oma arvamust avaldada nii, et keegi ei pane pahaks ega solvu. Meile kõikidele omast kritiseerimist ja arvamuse avaldamist on ka temas, kui seda kõige paremas ja õiglasemas mõttes. Tänu laialdastele teadmistele, oskab ta vastata igasugustele küsimustele. Igal suvel võtab ta ette kultuurireisi, milles peab kindlasti olema sees arhitektuuri ja muusikat.

Inimene, kes teeb oma tööd pühendunult ja siiralt,  on iga asutuse rikkus. Lasteaias võidavad sellest nii lapsed kui ka töökaaslased. Oleme tänulikud nende ilusate aastate eest, mis läinud ja jätkugu tal jõudu veel paljudeks aastateks.

 

Tallinna Kivila Lasteaia kollektiiv

Leave a Comment

9 + 6 =
Please leave these two fields as-is: