Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tallinna Kaubamaja kutsub osa võtma nukumajade ehitamise võistlusest

Tallinna Kaubamaja kutsub kõiki väikeseid ja suuri meisterdajaid ehitama nukumaju. Oodatud on kõik ideelahendused, materjalide valik ning töö teostamise tehnika on igaühe enda valida. Nukumaja võib ehitada terve klassiga või miks mitte ka lasteaiarühmaga või hoopis kodus ema-isa juhendamisel.

 Head õpetajad, huvijuhid, käsitöö- ja kunstiõpetajad ning kindlasti ka emad-isad – olge lastele toeks ja abiks! Parim, kui kaasa lööb terve klass, siis saavad töös osaleda kõik tulevased ehitajad, arhitektid ja sisekujundajad. Koguge kokku ideed, pidage plaani, jagage laiali tööülesanded ning asuge ehitama.

 Ehkki uhkemad nukumajad võivad olla suisa mitmekorruselised, valmistatud puidust ja sisustatud erinevate tekstiilimaterjalidega, saab oma nukumaja projektile läheneda ka palju lihtsamalt, võttes kasutusele kõikvõimalikud käepärased ja jõukohased materjalid. Omalt poolt soovitame kasutada taaskasutusmaterjale, näiteks vanu karpe, kaste, topse, tekstiilijäätmeid jmt. Ainsaks konkursil osalemise tingimuseks on see, et maja mahuks ära 1 m2 suurusele pinnale.

 Kui maja on valmis, saatke meile sellest foto ning kirjutage juurde ka maja sünnilugu. Pilte ja lugusid ootame 6. veebruariks e-aadressile kaubamaja@kaubamaja.ee. Lisage kindlasti juurde andmed kooli ja klassi kohta ning juhendajaks olnud õpetaja ja meeskonnas osalenud laste nimed.

 Võidutöö meisterdanud klassi lapsed koos õpetaja ja laste emade-isadega kutsume märtsis Tallinna Kaubamaja uue Lastemaailma VIP-avamisele, lisaks kingime igale lapsele preemiaks 20 euro eest Lastemaailma stardiraha ning õpetajale 200-eurose Stiilipaketi kinkekaardi.

 Kõik saadetud majafotod paneme välja Kaubamaja kodulehele. Konkursil osalevad meeskonnad saavad tänutäheks diplomi, põnevamaid lahendusi premeerime üllatusauhindadega. Võitjad kuulutame välja 1. märtsil.

 Võistluse žüriis on kevadel avaneva uue Lastemaailma sisekujundajad ja arhitektid Janno Roos ja Eliina Grünberg ning Kaubamaja turundusdirektor Anne-Liis Ostov.

 Lisainfot võistlusel osalemise kohta saab Kaubamaja kodulehelt http://www.kaubamaja.ee/maja-ehitamise-konkurss.

 Põnevaid ideid ja tegusat meisterdamist!

 

Lisainfo:

 Esme Kassak

Tallinna Kaubamaja AS

Turundusspetsialist

Tel 667 3355

esme.kassak@kaubamaja.ee

Leave a Comment

2 + 12 =
Please leave these two fields as-is: