Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Kivila Lasteaia uhkus

MUUDETUD_lasteaia uhkus IILasteaedades on alati väga tähtsal ja olulisel kohal olnud lastevanemate abi, olgu siis erinevate vahendite, mänguasjade muretsemisel, remondi tegemisel, osalemine aktiivselt lasteaia tegemistes. Aga kuidas tänada aktiivseid, tublisid  lapsevanemaid?  Kuigi rühma siseselt on lapsevanemaid kogu aeg tänatud, arvas Kivila Lasteaia õppealajuhataja RiinaAruksaar, et kõige tublimaid, aktiivsemaid lapsevanemaid võiks tänada üle- lasteaialiselt. Nii tekkiski mõte korraldada üritus, mille nime idee pärines tuntud galalt „Eestimaa uhkus“. Meie gala nimeks sai „Kivila Lasteaia uhkus“.

Siis algasid ettevalmistused ürituseks. Kõikide rühmade õpetajad said esitada oma rühma aktiivsemaid vanemaid lasteaia uhkusele. Hakati meisterdama meeneid, milleks said laste poolt värvitud vineerplaadid, kuhu peale kleebiti merekarbid, mille sees oli kullatud „pärl“. Plaadile lisati ka kiri „Kivila Lasteaia uhkus 2012“. Valmistati kutsed vanematele, mille peal oli laste joonistatud Tallinna Kivila lasteaia logo.

Muusikaõpetaja Ruth Siilak pani kokku eeskava ning koos õpetajatega valiti välja lapsed, kes esinesid galaõhtul. Suupistete eest galaõhtul vastutasid rühmaõpetajad, kes esitasid oma vanemaid lasteaia uhkusele. Kelneritaks valiti lõpurühmade noormehed, kelle kohustuteks oligi suupistete pakkumine.

MUUDETUD_lasteaia uhkus IIIJa siis saabus kauaoodatud  26. aprilli õhtu. Saalis olid lauad kaetud, lapsed olid pidulikult riides, õpetajatel oli sees ootusärevus, et kas kõik läheb ikka nii nagu planeeritud. Vanemad hakkasid kogunema, üsna kiiresti täitusid saali pandud lauad.Tublid ettekandjapoisid tõid järjest köögist suupisteid laudadele. Kokku oli esitatud Kivila lasteaia uhkusele 29 vanemat 7 rühmast. Peagi oligi aeg niikaugel, et lasteaia direktor Mare Pippar ütles galaõhtu avasõnad ning siis võiski pidu alata. Iga õpetaja tutvustas oma rühma nominente.  Direktor andis üle autasud. Lisaks lastele esinesid kahe lauluga ka õpetajad. Võib öelda, et üritus läks igati korda. Loodame, et sellest üritusest saab Kivila lasteaias tore traditsioon, sest ikka ja alati on lasteaias tublisid vanemaid, keda tänada.

Ave Hermas, Tallinna Kivila Lasteaia õpetaja

 

MUUDETUD_lasteaia uhkus

Leave a Comment

5 + 2 =
Please leave these two fields as-is: