Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Vanavanemate päev Voka lasteaias Naksitrallid

Uus õppeaasta on läinud käima suure hooga. Esimesed töökoosolekud peetud, eesmärgid ja plaanid paigas. Nüüd vaja neid vaid teostama asuda. Alustuseks teadmistepäeva mänguhommik koos Naksitrallidega ja  vallavanema tervitussõnadega. Peale puhkust taas kokku saada ja koos lustida meeldis tervele lasteaiaperele.

 Septembrikuu teisel nädalal aga ootasime külla perede vanimaid liikmeid – vanaemasid ja vanaisasid. Ikka selleks, et neid õnnitleda vanavanemate päeva puhul. Sedasorti mänguhommik on saamas meie majas traditsiooniks.

 Tore on tõdeda, et kuigi paljud tänapäeva vanavanemad pole mitte kodused, vaid töölkäivad vanavanemad, siis leiavad nad ikka aega, et väikseid silmarõõme oma kohalolekuga rõõmustada.  Nii ka seekord – saal oli rahvast täis ja rõõm mitmepoolne.

 Peo juhtideks olid Urve Niisuke (vanemõpetaja) ja Tiina Luik (muusika- ja liikumisõpetaja), kes etlesid vanaema ja lapselapse rollis. Mis siis vanasti tehti, kui polnud arvutit ja mobla? Niimoodi arutledes ja tuntuid laulumänge mängides sai selgeks, et ka ilma arvutita saab toredasti aega veeta. Selline teadmine haakub ka lasteaia käesoleva õppeaasta teemaga “Mängides targaks”.

 Vanavanemate mänguhommiku küllakutse vastu võtnud “Vokiratta” ja  “Siuru” memmed õpetasid lastele oma lapsepõlvemänge. Oleme neid ennegi oma majja kutsunud küll vaatama ja kaasa tegema, küll oma kasvandikke laulupisikuga nakatama. Aitäh teile ja loodame, et meeldiv koostöö jätkub ka edaspidi!

 Magusa punkti peole panid lasteaia kokad, kes küpsetasid kõigile peolistele muhviniampsu.

 Taaskord võib lasteaia kroonikasse ühe õnnestunud peo lisaks märkida. Seda kinnitasid vanavanemad kui ühest suust. Samuti võis rahulolu välja lugeda ka põngerjate naerunäost ja säravatest silmadest, mis teadagi on parim palk ja edasiviiv jõud õpetaja töös.

 

 Muusika- ja liikumisõpetaja Tiina Luik

 

Leave a Comment

3 + 3 =
Please leave these two fields as-is: