Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Ullipi seiklused-Jaanika Laende

Jaanika Laende
Atlex Kirjastus

 Lasteraamatus „Ullipi seiklused“ saab noor lugeja tuttavaks lõbusa ja tegusa trollipoiss Ullipi, tema perekonna ning toredate sõprade oravapoiss Ossi ja rohutirts Sirtsuga. Sõbralik pere ja sõpruskond pakuvad vahvale trollipoisile tegevust nii metsas, aias kui ka kodus. Sõprus, üksteisest hoolimine ja teineteisemõistmine on Ullipi perekonna ja sõprade jaoks väga olulised. Just neid väärtusi annab raamat edasi ka noorele lugejale.
Raamatu lisaväärtuseks on sõnaseletused, mis on lugude lõpus. Sel viisil saab väike lugeja paremini aru sõnadest, mis on talle veel võõrad.
Raamatu, mis on mõeldud lasteaia viimasele astmele ning 1.- 3. klassi lastele, ainetel on võimalik koostada näidendit, mille kaudu saab arendada lapse loovust, suhtlemis- ja eneseväljendusoskust ning pakkuda lastele mängulusti.
Raamatu lõppu on kunstnik joonistanud tegelased, mida saab välja lõigata, nendest (näpu)nukud meisterdada ning oma näitemängu lavastada.
Raamatus on lähtutud koolieelse lasteasutuse riiklikust õppekavast, kus põhimõteteks on lapse loovuse toetamine, mängu kaudu õppimine ning suhtlemis- ja eneseväljendusoskuse arendamine.
Lisainformatsiooni kirjastuse Atlex raamatute ja õppematerjalide kohta leiate meie kodulehelt: www.atlex.ee
Tellimused saatke palun aadressile
kairi.saag@atlex.ee  või helistage telefonil 734 8915 või 555 11230

1 thought on “Ullipi seiklused-Jaanika Laende”

Leave a Comment

13 + 15 =
Please leave these two fields as-is: