Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Rahvusooper Estonia kontserdid ja lasteprojektid peagi ka Haapsalus

Pipi Haapsalus (Medium)Täna, 8. juunil kirjutasid Haapsalu linnapea Urmas Sukles ja teatrijuht Aivar Mäe Haapsalu Kultuurikeskuses alla Rahvusooper Estonia ja Haapsalu linna kultuurialase koostöö kokkuleppe. Kokkulepe sisaldab etenduste ja kontsertide andmist Haapsalus, ooperi- ja balletihariduslike lasteprojektide läbiviimist linna koolides ja lasteaedades ja palju muud.

“Haapsalus ei ole Estonia varem etendusi andnud, tegemist on märgilise sündmusega,” ütles teatrijuht Aivar Mäe. “Nagu ikka, vaatame külla tulles esinemispaiga üle ja otsustame üheskoos, kuidas lava ja tehnika suurte lavastuste tarvis ette valmistada,” lisas Mäe.

Linnapea Urmas Suklese sõnul Estonia tulek Haapsallu väga suur samm Haapsalu kultuurielus. “Oleme ootusärevad ja õnnelikud,” ütles Urmas Sukles.

Esimene etendus toimub Haapsalus juba 8. oktoobril ja selleks on nii lastele kui ka vanematele palju rõõmu pakkuvad muusikal “Pipi Pikksukk” ja beebikontserdid, Kevadel aprillis aga tuuakse külakostiks operett “Savoy ball”.

 

Fotol: Haapsalu lasteaedade lapsed koos Pipiga pannkooke söömas. Foto: Ülla Veerg

Leave a Comment

6 + 10 =
Please leave these two fields as-is: