Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tervisemaraton Mäetaguse lasteaias

DSC00269 (Medium)Spordinädala raames toimus Ida-Virumaal Tervisemaraton, milles said osaleda kõik maakonna koolid ja lasteaiad, kel soovi ja tahtmist. Tervisemaratoni eesmärgiks oli liikuda rohkem kui tavaliselt.

Mäetaguse Lasteaed Tõruke võttis samuti sellest toredast ettevõtmisest osa. Kirja said pandud isegi sõimerühma lapsed, kelle liikumine vastas maratoni tingimustele. Maraton läbiti ümber meie lasteaia hoone ja kõikide liikujate ringid pandi paberile ilusasti kirja. Hea oli see, et iga osaleja tohtis liikuda enda valitud tempos ja täpselt nii, nagu ise tahtis (hüpeldes, kõndides, joostes). Suuremad ja tragimad lapsed lugesid läbitud ringe ning võrdlesid neid rühmakaaslaste omadega.

DSC00271 (Medium)Liikuda sai kolmel päeval ja pärast toimus aktiivsemate laste, nende vanemate ning lasteaiatöötajate autasustamine. Järjestasime võitjaid ka rühmade kaupa. Selgus, et kõige aktiivsemadlapsed on rühmas Naerutõrud. Kõige osavõtlikumad lapsevanemad on rühmas Trikitõrud.

Tänasime kõiki osalejaid, kes soovisid liikuda rohkem kui tavaliselt!

Palju tänu Ida-Virumaa Tervisemaratoni idee autorile ja korraldajale, Maidla Kooli arendusjuhile EvelyPress`le.

 

Mäetaguse Lasteaed Tõruke

liikumisõpetaja

Eve Elm

 

Leave a Comment

10 + 4 =
Please leave these two fields as-is: