“Lapsed laululaagris”- Tiina Kilksoni uus lasteraamat

Kilkson_raamat-1 (Medium)Tiina Kilksonil ilmus raamat “Lapsed laululaagris”, kus kõik sõnad algavad L tähega. Metoodika kirjutas Riin Naestema ja rõõmsad illustratsioonid tegi Pärnu 11. klassi õpilane Liisamari Viik. Trükkis Auratrükk.
Hind ainult 8 eurot tükk. Raamatut saab tellida tiina.kilkson@mail.ee ja sms 58626877.
Raamat sobib hästi lasteaialastele ja algklasside õpilastele

Rubriigid: Raamatud. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

9 + 15 =
Please leave these two fields as-is: