Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Üks väike maailm

Mai me lasteaed, Mai me lasteaed

Teiseks koduks sulle.

Mai me lasteaed, Mai me lasteaed

Teiseks koduks mulle.

Need laulusõnad on saatnud kõiki Pärnu Lasteaed Mai lapsi, lapsevanemaid ja töötajaid pikki aastaid igal tähtsal üritusel.

Tänavu, 25. mail, lõpetasime selle laulu saatel tantsides meie lasteaia traditsioonilise Tantsupeo „Üks väike maailm“, mis pühendatud 100. aastasele Eesti Vabariigile.

Nagu kohane suurele peole, algas ka meie tantsupidu ühise  rõõmsa rongkäiguga. Pealtvaatajate tervituste saatel liikusid lapsed lasteaia õuealale, kus pidu täishoo üles võttis.

Avamise au imekauni looga „Põhjamaa“ oli seekord lasteaia töötajate rahvatantsurühmal „Mailane“.

Muusikaõpetaja Kairi Kuusk juhatas lapsed vahva luuletuse abil järjekorras tantsuplatsile. Tantsisid kõik 12. rühma. Tantsude abil tutvustasid lapsed oma väikest maailma, kuhu kuuluvad mängud, sport, liiklus, loodus ja hoolimineüksteisest. Üllatusena esines imearmsalt emade-isade tantsurühm. Peo lõpetuseks oli tantsuväljakule kujundatud kaunis pilt kõige tähtsamatest asjadest igale lapsele: kodumaja, perekond, lemmikloomad ja päike.

Tantsupidu toetasid imekaunis kevadilm, soe ja rohkearvuline publik, ilusad laulud ja rõõmsad lapsed. Üks väike maailm oli kõigile avatud!

 

Margarita Kask

Pärnu Lasteaed Mai õpetaja

 

Leave a Comment

15 + 12 =
Please leave these two fields as-is: