Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Loomaaia asukate rõõmuks

Nurmenuku rühmas on olnud aastaid traditsiooniks kasvatada kevadel ette taimi, et sügisel saaki saada. Selle aasta kevad tuli meile kõigile natuke teistmoodi ja olime sunnitud olema lasteaiast eemal. Aga see ei heidutanud meid. Kasvatasime rühmas taimi aga vähe väiksemas mahus. Iga laps sai koju kaasa kurgi ja basiiliku taime.

Lastega otsustasime, et võtame osa sellest suurest kampaaniast nagu „Kõrvitsad loomaaiale”. Selleks palusime lastevanematel võimalusel panna kasvama kõrvitsataim. Kõrvitsataime panime kasvama ka lasteaias. Lasteaias meil kõrvitsa kasvatamiseks head võimalused puuduvad ja meie taim kahuks saaki ei andnud. Küll aga tõid lapsed meile kodus enda hoole ja armastusega kasvatatud kõrvitsa viljad.

Sellel aastal saavad loomaaia elanikud meilt 6 kõrvitsat ja 3 arbuusi.

Selleks, et järgmisel aastal taas sellest üritusest osa võtta leppisime lastevanematega sügisesel koosolekul kokku, et kevadel kasvatame lasteaias lastega kõrvitsataimed ette ja suvel hoolitsevad lapsed taimede eest kodus. Nii, et loodame et see kõrvitsate loomaaeda saatmine jääb nurmenukkudele pikaajaliseks traditsiooniks.

Kristel Merimaa, Paikuse Lasteaia õpetaja

Leave a Comment

6 + 5 =
Please leave these two fields as-is: