Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tibutare lapsed osalesid LHV Maijooksu virtuaalsel lastejooksul

Maijooks on saanud oma nime toimumisaja järgi ning  toimub alati maikuus keset värsket ja lõhnavat kevadet. 2022 aasta LHV Maijooksu virtuaalne lastejooks viidi läbi 1.-21. maini.

Selleks, et suvele sportliku meelega vastu minna ja lõpetada õppeaasta eriti meeleolukalt toimus reedel, 20. mail  Tibutare Lasteaias Maijooks, millest võtsid osa 6 vanema rühma lapsed, keda oli lasteaias kokku 88. Start anti rühmade kaupa ja enne starti tehti üheskoos soojendusharjutusi ning tuletati meelde õiget jooksutehnikat. Lapsed läbisid 300 m distantsi koos sportlike vaheülesannetega – lisaks jooksule tuli teha hüppeid, kükke jms torbikute ja nooltega tähistatud rajal. Kõigepealt startisid tüdrukud ja seejärel poisid.  Finišis said kõik tublid jooksjad preemiaks kaela ehtsa maijooksu medali ja kätte diplomi.

apsed jäid sportliku üritusega väga rahule ning eriti hea meel oli neil medalite üle.

Suur aitäh Ailile ürituse pildistamise eest!

Kohtume juba õige pea MAIJOOKS 2023 uutel radadel.

 

Liikumisõpetaja Anna Sõõrd

Võistluste korraldaja ja peakohtunik

Leave a Comment

8 + 14 =
Please leave these two fields as-is: