Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Koit tantsukool pakub lapsevanema ja väikelapse tantsu- ja võimlemistunde

Koit  tantsukool pakub väikelaste vanematele koos oma kuni kahe aastase lapsega ühise tantsu-/ võimlemistunni võimalust. Teame, et paljud sünnitusmajade juures tegutsevad rühmad on täis ning järjekorrad pikad ja soovime inimestele kasulikku liikumisharjumust pakkuda.

Tantsutund on mõeldud lapsevanemale ja iseseisvalt kõndivale beebile. Tantsuline tund vanemale ja lapsele on rõõmus osa päevast, kus saab koormust nii lapsevanem kui pisike tantsija. Osaleda võivad kõik väikelapsed, kes juba iseseisvalt kõndida oskavad ja keda lapsevanem veel tõsta jõuab. Tegemist on positiivse muusika saatel toimuva lõbusa ja eelkõige lapse ja vanema lähedust toetava tantsutunniga. Pöörame tähelepanu lapse õigele hoidmisasendile elementide sooritamisel ja saame selgeks mõned igapäeva eluks vajalikud nipid.

Õppeaasta lõpuks õpime selgeks ühe tõeliselt vahva tantsukese, millega last rõõmustada ja vajadusel rahustada. Tantsutund on kõikidele jõukohane ja raskusastet saab valida vastavalt enesetundele. Tantsuline liikumine parandab nii lapse kui lapsevanema füüsilist vormi ning peale tantsutundi on laps rahulikum ja rõõmsam, vaimselt arenenum ja tervem. Lapsevanem õpib juhendaja abil toetama oma lapse eakohast arengut ja stimuleerima teda uute oskuste omandamiseks.

Vabu kohti on pakkuda esmaspäeval ja neljapäeval kell 16:00-16:30 toimuvasse tundi.

Videotutvustus: https://youtu.be/Ues_sOd9oTc?feature=shared

Registreerimine: www.koittantsukool.ee

Kristina Raja (KOIT TANTSUKOOL juhataja)

+37256156937

Leave a Comment

11 + 11 =
Please leave these two fields as-is: