Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

“Räägi mulle rebasest” Fred Jüssi

Öeldakse, et uus on unustatud vana. “Räägi mulle rebasest” ilmus 1987. aastal. Nüüd on see raamat jälle lugeja käes, ainult et uues kuues – eelmisest pisem ja uute piltidega. Tegelased ikka needsamad, kes varemalt. Vahepeal möödunud aeg on tinginud küll pisiparandusi tekstis, aga need puudutavad üksnes mõne looma käekäiku,mitte olemust. Metslooma olemus, nagu inimloomuski on väga visa muutuma.

Suureformaadilises pildiraamatus vaadeldakse 14 Eestimaal elava imetaja – ilvese, hundi, rebase, saarma, mägra, kärbi, metsnugise, orava, metssea, hirve, metskitse, suurkõrva, jänese, kaelushiire – osa meie looduses.

Raamat on mõeldud eelkõige noorele loodusesõbrale, kuid kindlasti sobib see ka abivahendiks kasvatajaile ja õpetajaile.

Ilmumisaasta 2006
Kirjastus Koolibri
Formaat PK; Lehekülgi 48 ; Mõõtmed 205×280
ISBN-13 9789985017272; ISBN-10 9985017277

Osta raamat

Leave a Comment

4 + 4 =
Please leave these two fields as-is: