Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

“Vesta-Linne ja hirmus emme” Tove Appelgren, Salla Savolainen

Lastekirjanik Tove Appelgren on kirja pannud loo ühest väikesest tüdrukust, kelle nimi on Vesta-Linne. Tal on kõige tavalisem ema ja kõige tavalisem perekond. Vesta-Linne armastab oma ema ja ema armastab teda. Nii mõnegi toreda päeva plaan pannakse hommikul paika. Aga siis hakkab järsku kõik kuidagi viltu kiskuma … Keegi ju ei suuda olla kogu aeg hea laps. Vesta-Linne aimab, et kohe hakkab midagi juhtuma. Kohe saab ema väga vihaseks. Oleks vist targem … Ja ongi tühjast tüli käes.

Kuid lõpuks tuleb ikkagi leppimine ja teineteisemõistmine.
Kuidas kõik täpselt juhtus, saate teada siis, kui ise raamatu läbi loete.

9985-71-506-3
Tallinn 2006
1. trükk
34 lk.
210×288 mm
neljavärvitrükk
kõva köide

”Vesta-Linne ja hirmus emme” on esimene raamat sarjast ”Vesta-Linne lood”.

Osta raamat

Leave a Comment

10 + 12 =
Please leave these two fields as-is: