Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

“Laps tahab koduks päikesekoda” Heljo Mänd

Heljo Männi luuleraamat “Laps tahab koduks päikesekoda” koosneb tsüklitest “Lapse laulud” ja “Palvelaulud”.

Nagu tsüklite pealkirjadest näha, on kirjanik koondanud raamatusse luuletusi laste elust, rääkides nii rõõmsatest kui ka murelikumatest sündmustest. Lugeja leiab kogust “Rõõmulaulu”, “Sünnipäevalaulu” ja “Õnnelaulu”, aga ka “Nutulaulu” ja “Tühjajutulaulu”.

Raamatu teise osa omapäraks on see, et iga luuletus kõneleb erinevast lapsest, kelle soovid, täpsemalt – kelle palvedki on erinevad. Vastavalt lapse iseloomule palub üks endale toredat mänguasja, teine aga haigele emale tervist.

Kuid kõik lapse soovid, millega Jumala poole pöördutakse, tulevad siirast südamest.

978-9985-71-546-8
Tallinn 2006
1. trükk
64 lk.
130×245 mm
neljavärvitrükk
kõva köide

Kunstnik: Ülle Meister

Osta raamat

Leave a Comment

11 + 14 =
Please leave these two fields as-is: