Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

“Tubased lapsed” Viivi Luik

“Tubased lapsed” on esimene raamat TEA Kirjastuse uues lasteraamatute sarjas ”TEA lasteluule varalaegas väikestele”, milles ilmuvad Eesti lastekirjanduse klassikasse kuuluvad luuletused. ”Tubased lapsed” on terviklik ja sisukas luuleraamat, milles kesksel kohal on laps oma rõõmude murede, mõtete ja tunnetega. Kirjanik kõneleb kodust lapsepilguga nähtuna, tundes kodust turvalisust, aga ka üksiolemise kõhedust ja ebakindlust.

Sari:
* TEA lasteluule varalaegas väikestele (Eesti lastekirjanduse klassikasse kuuluvad luuletused)

Samas sarjas ilmunud:
* Laste laulud. Ellen Niit
* Salajutt. Leelo Tungal

978-9985-71-551-2
Tallinn 2006
1. trükk
48 lk.
130×245 mm
neljavärvitrükk
kõva köide

Osta raamat

Leave a Comment

7 + 10 =
Please leave these two fields as-is: