Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

MUDILASKOORIDE KONTSERT “LÄHME LAPSED…”

Lähme, lapsed… on hea algus päris mitmele lausele. Kuhu? Millal? Miks? Kellega?

Kui kauaks? on küsimused, mis kohe järgnevad. Tänane vastus on: 1.juulil üheskoos

X Noorte Laulupeole, mis kannab nime ILMAPUU.

„Lähme, lapsed… “ on hea algus ja pealkiri ka 5,juunil Estonia kontserdisaalis kell 19. 00 toimuvale kontserdile, kus laval on suur hulk suurepäraseid noori inimesi. Kõigi nende ellu on muusika ja laulmine toonud palju rõõmu.

Esinevad Musamari Koorikooli, Kooristuudio Ellerhein, Lasteekraani Muusikastuudio, Eesti Raadio Laste Laulustuudio, Rapla Laulustuudio, Tõrva Laulustuudio ja Haapsalu laulustuudio Do-re-mi mudilaskoorid.

Mudilaskooride ühendkoori juhatavad Ene Üleoja, Kadri Hunt, Aarne Saluveer, Jüri-Ruut Kangur, Annelii Traks, Lii Leitmaa, Tiina Mee ja Kaie Tanner. Kontserdil on kaastegev Üle-eestiline Noorte Sümfooniaorkester. Kontserti juhib Raivo Järvi.

Kontserti korraldab MTÜ EstKoorFest, kunstiline juht Aarne Saluveer, projektijuht Tiina Mee.

Leave a Comment

4 + 7 =
Please leave these two fields as-is: