Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Rõõmsad värvid Tallinna Ärikeskuses

Punamütsikese Mudilasmaja koostöös Lastekaitse Liiduga avab 12. mail 2007 kell 16 Aatrium Galeriis Tallinna Ärikeskuses, Harju 6 rahvusvahelise mudilaste näituse „Rõõmsad värvid – õnnelik lapsepõlv”, mis on pühendatud lähenevale lastekaitsepäevale. Näitusel on esindatud Eesti, Läti, Soome, Rumeenia, Poola, Hispaania ja Inglismaa mudilaste tööd.


Näitus „Rõõmsad värvid – õnnelik lapsepõlv” teeb emadepäeva eel kingituse kõigile emadele ja vanaemadele, kelle võimuses on tuua laste igapäevaellu rohkem rõõmsaid värve. Ettevõtmise eesmärk on teadvustada, et lapsed vajavad rahulikku kodu olenemata rahvusest ja keelest ning et üha kiirenevas elutempos ootavad mudilased endiselt, et vanematel oleks nende jaoks aega. Meie, täiskasvanute ülesanne on vaid tagada mudilastele õnnelik lapsepõlv. Näitus on jätkuks 2005. aastal toimunud konverentsile „Alusharidus Euroopas”, kus  koostati üleskutse: õnnelik lapsepõlv tagab täisväärtusliku inimese arengu.

Rahvusvaheline näitus „Rõõmsad värvid – õnnelik lapsepõlv”, mille avavad lapsed oma tervitusega ning maalikunstnik ja kirjanik Enn Põldroos, saab teoks tänu Comenius-projektile „Lindude ränne”, mida juhib Punamütsikese Mudilasmaja. Oma õla on näituse korraldamisele alla pannud ka Lastekaitse Liit, Tallinna Haridusamet, Pirita Linnaosa Valitsus ning Viimsi Vallavalitsus.

Punamütsikese Mudilasmaja on sel õppeaastal pööranud kunstile suurt tähelepanu. Esimesel poolaastal andsime välja raamatu „Meie väike meisterdamise raamat”, kus on esindatud paljude riikide laste meisterdamistööd, mida näidati ka rahvusvahelisel näitusel Soomes Raahe linnas. Vanema rühma lastele on toimunud lisaks kunstimuuseumi tunnid Kadriorus.

Rahvusvaheline näitus „Rõõmsad värvid – õnnelik lapsepõlv” jääb Aatrium Galeriis avatuks 26. maini 2007.
Lisainfo:

Maia Metsla

56 51 244

Leave a Comment

8 + 12 =
Please leave these two fields as-is: