Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Kunstikool loob Kõrveküla lasteaia sisekujunduse

Tartu Kõrgem Kunstikool (TKK) ja Tartu Vallavalitsus sõlmisid eile koostöölepingu, mis on aluseks kunsti ja disaini valdkondades ühistest huvidest lähtuvate tegevuste kavandamiseks, teatas Tartu Kõrgem Kunstikool.

Esimeseks suuremaks koostööprojektiks saab Kõrveküla lasteaia juurdeehitusele sisekujunduse loomine. Sisekujunduse juures peetakse erilise hoolega silmas laste vajadusi, mõttetöö ergutamist ja mugavust. Projekti teostumisele aitavad kaasa TKK kõigi seitsme osakonna tudengid.

Tartu vallavanem Aivar Soop ütles, et Tartu Vallavalitsusel on TKK-ga pikaajalised koostöösidemed ning lähtudes tekkinud omavahelisest usaldusest, tuli suurem projekt loogilise jätkuna. Varem on koostööd tehtud näiteks Lähte ja Kõrveküla koolide aulade kujundamisel, suveniiride väljatöötamisel jms.

„Tudengitel on värskeid ideid ning nad on valmis noorusliku uljusega panustama lasteaia juurdeehituse kujundamisse,” lisas Aivar Soop.

TKK seisukohast on oluline see, et projekt võimaldab teha erinevatel osakondadel koostööd ning tudengitel tekib võimalus rakendada oma ideid praktikas.

Kõrveküla lasteaia juurdeehituse avamine toimub 1. septembril 2008.

Leave a Comment

13 + 12 =
Please leave these two fields as-is: