Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Toimetaja veerg

Ülle TõnumaaOn sinililleaeg. Mets ja aed rõkkab linnulaulust, õhk väreleb päikesest, soe kevadine vihm paneb muru rohetama. Puudel on väljas uudishimulikud rohelised hiirekõrvad, need näevad ja kuulevad kõike. Pärast vihma on õhk nii meeldivalt värske. Nüüd on hea olla inimene. On kevad ja kõik alles ees. Kui ka mured kimbutavad, siis tead, et enamus asju läheb ikka kuidagi korda.

Lasteaias on liivakast täis ehitajaid, pagareid, autojuhte.

Oi, mis nupsud siit mullast paistavad? Kaks hakkajat poissi on alles istutatud lillelapsed peenralt välja tõmmanud. „Oi, oi, need on ju lilled!” kurvastab õpetaja. ”Istutame nad tagasi. ”Lapsed on toimekad, neid jätkub kõikjale – vaatlema, uudistama, katsuma, kogema. Nii see õppimine käib.

Ja õpib ka õpetaja. Ajakiri Lasteaed avab uue rubriigi ”Õppevara”. Sinna kogume nii emakeele, matemaatika, loodusõpetuse, liikumise, käeliste tegeluste kui motoorika kõige olulisemad artiklid, luuletused, näitmaterjalid, mida iga lasteaednik oma kutsetöös vajab. Ootame ka teie õppematerjali rubriiki „Õppevara”.

Rõõmsat kevadet!

Ülle Tõnumaa

1 thought on “Toimetaja veerg”

  1. Ülle, Sa teed väga tänuväärset tööd ajakirja toimetamisel. Suur, suur tänu ja jõudu edaspidiseks.
    Lasteaiapedagoogidele on ajakirjas palju huvitavat ja kasulikku. Tähtis, et see ajakiri on kindlale sihtrühmale.Tuleb välja, et lasteaiaõpetaja ei olegi nii tagasihoidlik, sest ajakirjas on palju huvitavaid artikleid ning häid ideid ja muidugi erakordselt tublisid inimesi(artiklite autoreid). Loen huviga.

    Vastupidavust Sulle!
    Silvija

Leave a Comment

9 + 11 =
Please leave these two fields as-is: