Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Riik panustab pealinna haridusasutustesse 6,5 miljonit krooni

Tallinna linnavalitsus kiitis heaks haridus- ja teadusministeeriumi ning Tallinna linna vahelise eraldise kasutamise lepingu projekti, mille kohaselt ministeerium eraldab 25 pealinna lasteaia ja viie kooli investeeringuteks 6,5 miljonit krooni, kirjutab Positmees.ee.

Haridus- ja teadusministeeriumi poolt eraldatud rahaliste vahenditega teeb Tallinna haridusamet erinevaid töid 25 lasteaias ja viies koolis, näiteks remonditakse Pääsusilma lasteaias saal, Lehola lasteaia nõudepesuruum, Nurmenuku ja Järveotsa lasteaia rühmaruumid, ostetakse mööblit, mänguväljakute inventari jpm.

“Tallinna prioriteediks lähiaastatel on korda teha nii koolid kui ka lasteaiad, kuna enamus neist ei ole juba paarkümmend aastat põhjalikku remonti näinud ja mulle jääb arusaamatuks, miks eelmised linnavalitsused ei pidanud vajalikuks haridusse investeerida,” sõnas abilinnapea Kaia Jäppinen.

Refereeritud artikli täistekst Postimees Online veebilehel

Leave a Comment

9 + 2 =
Please leave these two fields as-is: