Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Nukuteatri kiidulaul lastele ehk Kärdla lastele on nukuteatrit vaja

Sellest, kui andekad ja toredad on Hiiumaa lapsed, eriti need, kes Kärdla Nukuteatris mängivad, räägib teatri kunstiline juht Lea Sibul- Poola. 12. aprillil toimus Kärdla Nukuteatris järjekordne esietendus. P. Mantševi nukunäidendi “Jänkude kool” esitlejateks olid teatri kõige nooremad nukunäitlejad, algklasside õpilased, kirjutab Saarlane.ee.

Selle trupi poolt varem esitatud nukunäidendid “Väike kuuseke” ja “Kakuke läheb sünnipäevale” olid lühikesed näidendid ja sisult lihtsad lookesed. “Jänkude kool” on palju raskem, ka etenduse kestvus pikem, näitlejateks aga algklassiõpilased ja lasteaialaps. Kuid toime tuldi ja külastajate arvates oli väga tore etendus.

Refereeritud artikli täistekst Saarlane.ee veebilehel

Leave a Comment

15 + 3 =
Please leave these two fields as-is: