Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Maripuu: koristusaktsioon oli lastele kindlasti õpetlik

Sotsiaalminister Maret Maripuu kiitis eilsetele koristustalgutele tulnud lapsevanemaid, kes oma võsukesi sugugi koju polnud jätnud ning usub, et sellest oli lastele kindlasti kasu, kirjutab Eesti Päevaleht Online.

“Loodan, et vähemalt need inimesed, kes täna üritusest osa võtsid, ei hakka enam kunagi mõtlemagi sellele, et võiks pürgi metsaveerele poetada. Mul on hea meel, et paljud vanemad võtsid oma lapsed kaasa, neile on selline koristusaktsioon kindlasti õpetlik ja eeskujulik,” ütles minister.

Sotsiaalministeeriumist oli Eestit puhtaks tegemas ligi 40 inimest, ka lapsed aitasid kaasa.

Refereeritud artikli täistekst EPL Online veebilehel

Leave a Comment

6 + 3 =
Please leave these two fields as-is: