Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Karu Lillekäpp kutsub muuseumisse

Maikuus kutsub Tartu Mänguasjamuuseum kõiki oma sõpru loomanukkudega mängima ja loomajutte kuulama. Maiuspalana tutvustab muuseum koostöös kirjastusega  Karrup  sündinud uut lasteraamatute komplekti  Karu Lillekäpa aastaajad , mille autoriteks on Tiia Toomet ja Mare Hunt.

Mänguasjamuuseumi välisildil lehvitab muuseumi maskott Karu Lillekäpp / Foto: www.mm.eeNeljapäeval, 8. mail kell 10.30, 12.00 ja 14.30 vestab muuseumis lastele loomajutte ja õpetab loomanukkudega teatrit tegema Edvin Aedma. Üritus on mõeldud ainult gruppidele. Vajalik on eelregistreerimine telefonil 7361 552.

Laupäeval, 10. mail  kell 11.00 – 14.00 kutsume nukuteatrihuvilisi lapsi ja täiskasvanuid loomanukke meisterdama ning nukkudega ise mängima.

Laupäeval 10. mail  kell 12.00 tutvustatakse muuseumis uut lasteraamatute komplekti  “Karu Lillekäpa aastaajad”. Väikelastele mõeldud raamatutes on kirjas Tartu Mänguasjamuuseumi maskoti Karu Lillekäpa juhtumused kevadel, suvel, sügisel ja talvel. Raamatu teksti on kirjutanud Tiia Toomet, kunstnik on Mare Hunt.

Muuseumi fuajees saab vaadata näitust  Vahtramäe Emil, Katuse Karlsson ja Pikksukk Pipi, muuseumi galeriis on kogu suve  avatud loomafotode väljapanek “Lähme loomaaeda!”

Tartu Mänguasjamuuseum asub aadressil Lutsu 8 ja on avatud kolmapäevast pühapäevani kell 11-18.
Muuseumis saab näha püsiekspositsiooni vanadest nukkudest ja mänguasjadest läbi aegade, väljapanekuid filmi- ja teatrinukkudest ning külastada laste mängutuba. Lähem teave telefonil 746 1777 ja  www.mm.ee

Leave a Comment

5 + 5 =
Please leave these two fields as-is: